TERBARU! - seminar Urus Bisnes (SUB) Anjuran BYOND

KETAHUI RAHSIA NAIKKAN SALES DAN KEMBANGKAN BISNES TAHUN 2023

dengan

Daftar Sekarang Dan Rebut tiket
Pada Harga Promo "EARLY BIRD"

Promo Early Bird Kini Dibuka!

Hari
Jam
Minit
Saat

Amaran: Seminar ini tidak sesuai untuk anda yang nak cepat kaya dan mempunyai "EGO" dalam diri merasakan sudah tahu semua perkara. Kami komited untuk menyampaikan ilmu urus bisnes yang kami sendiri guna pakai dan terbukti berjaya, kepada anda yang menjaga adab dalam menuntut ilmu.

Berdasarkan 'Survey' Terhadap Puluhan Ribu Pemilik Bisnes yang Telah kami di BYOND Lakukan.

Berikut adalah "5 mASALAH BESAR" yang dihadapi oleh pemilik bisnes di luar sana yang mungkin anda juga Sedang mempunyai masalah tersebut.

Oleh Sebab Itu, kami Di BYOND Terpanggil Untuk Bantu Anda Berikan Solusi Yang Terbaik dengan Seminar Yang Kami Bakal Anjurkan

MEMPERKENALKAN

Pernah tak terdetik dalam benak fikiran anda, “Sampai bila nak run bisnes tunggang langgang macam ini?”
Terlalu banyak masalah yang pemilik bisnes hadapi hingga menyebabkan ada dalam kalangan kita yang give up dalam berbisnes.
Mengikut hasil kajian kami di BYOND, 70% permasalahan yang berlaku dalam dunia bisnes adalah BUKAN disebabkan oleh masalah Sales dan Marketing semata-mata.
Atas dasar itu, kami ambil inisiatif untuk wujudkan Seminar Urus Bisnes (SUB) ini untuk berkongsi formula sebenar untuk membina sebuah legasi bisnes dengan cara yang betul.
Ini merupakan satu-satunya program di Malaysia yang berkongsi tentang selok belok pengurusan bisnes bermula daripada asas sehinggalah bisnes boleh berkembang maju.
Kami akan kongsikan bagaimana sesebuah bisnes itu mampu mencapai jualan yang luar biasa dan untung berlipat kali ganda hanya dengan menyusun atur kembali struktur bisnes dari aspek pengurusan.
Kami juga akan kongsikan bagaimana cara dan jalan untuk mulakan bisnes daripada kosong hinggalah berjaya menjadi sebuah legasi yang akhirnya mampu membina kekayaan yang boleh diwarisi.

APa yang anda bakal belajar dalam seminar Urus Bisnes (SUB) 2 hari nanti?

Ketahui "11 modul berharga" YANG AKAN BANTU naikkan SALEs SERTA Kembangkan bisnes dengan betul berdasarkan
BYOND BUSINESS BLUEPRINT

Modul 1: TEKNIK Analisis Masalah Bisnes

Ramai pemilik bisnes ingat yang bisnes mereka ada masalah sales & marketing sahaja.

Sebenarnya TIDAK! Ada banyak lagi perkara yang perlu anda kuasai.

Setiap bisnes mempunyai masalah yang berbeza. Jika anda salah kenal pasti masalah bisnes anda, maka anda akan ambil tindakan yang salah.

Modul 2: Blueprint & Journey Bisnes Berjaya

Di Seminar Urus Bisnes (SUB) ini, kami akan kongsikan blueprint dan ‘journey’ dunia bisnes sebenar, bagaimana cara kembangkan bisnes dengan proses 'step-by-step' yang perlu dilalui.

"Bisnes adalah sebuah perjalanan dan ada proses yang perlu dilalui"

Modul 3: Rahsia 6 roda pengurusan bisnes

Dalam bisnes, ada "6 Aspek Utama" yang perlu anda kuasai.

Jika anda GAGAL menguruskan kesemua aspek ini dengan betul, maka tak pelik jika bisnes anda tidak mampu berkembang dan mungkin boleh gulung tikar.

Modul 4: Formula bina jualan 7 angka

Ramai pemilik bisnes setup target bisnes mereka ikut suka-suka.

"Target nak capai RM10 Juta tahun ini"

Sebenarnya, ada cara dan kiraan sebenar untuk anda setup target dalam bisnes anda.

Dalam bisnes, angka dan data sangat penting.

Modul 5: Strategi lonjakkan jualan 3x ganda

Jika anda pemilik bisnes yang masih belum capai RM 1 Juta pertama dalam bisnes anda, strategi ini yang akan kami kongsikan bagi mencapai cita-cita tersebut.

Kami yakin dan percaya, dengan strategi yang akan kami kongsikan ini, mampu naikkan sales bisnes anda yang sedia ada sekarang.

Modul 6: teknik tambah "sales channel"

Dah cuba macam-macam cara, tetapi sales anda tetap stuck di level yang sama sahaja?

Dalam modul 6 ini kami bakal kongsikan dengan anda, kunci kepada 1 teori rahsia yang mampu menggandakan jualan bisnes anda.

Modul 7: Rahsia Hire Pekerja Berkualiti

Susahnya nak 'hire' pekerja, tak ramai yang mohon untuk bekerja. Sudah ambil bekerja, hasil kerja pula kurang memuaskan.

Jom kami kongsikan rahsia untuk hire pekerja yang berkualiti supaya anda tidak perlu serabut kepala lagi memikirkan masalah pekerja.

Modul 8: formula Leadership dalam bisnes

Kenapa pekerja susah nak kekal lama bekerja dalam syarikat kita?

Antara faktor utama kenapa perkara ini berlaku ialah "Leadership" anda sebagai pemilik bisnes.

Pembangunan leadership skill ini penting supaya anda mampu menguruskan pekerja dengan baik.

Modul 9: kaedah bina simpanan 7 angka

Tidak guna kita buat bisnes bertahun-tahun, penat lelah siang dan malam.

Tetapi bisnes kita tidak mampu mempunyai simpanan sehingga 7 angka.

Jom kami kongsikan cara susun duit dengan betul supaya anda berjaya meningkatkan simpanan bisnes dengan pantas.

Modul 10: formula kira untung bisnes

Adakah dengan bersaing harga lebih murah bisnes anda mampu kekal lama dalam pasaran?

Anda tak sedar yang sebenarnya anda sedang membunuh bisnes anda sendiri dalam senyap.

Jadi, berapa sepatutnya anda tetapkan harga produk/servis yang anda jual ni?

Modul 11: teknik kira kos bisnes

Ramai pemilik bisnes terlepas pandang kos-kos penting dalam bisnes dan menyebabkan kebocoran duit berlaku dalam bisnes anda.

Jom ketahui cara pengiraan kos bisnes sebenar supaya anda nampak dengan jelas bagaimana di mana sebenarnya duit bisnes anda bocor.

SIAPA SAYA YANG AKAN bantu BISNES ANDA

ABDUL BASIT

Abdul Basit merupakan “Chairman” kepada Byond Group Of Companies yang menaungi 4 buah anak syarikat.

Beliau telah berpengalaman melatih berpuluh ribu usahawan dalam pembangunan bisnes melalui Formula dan Game Plan bisnes yang terbukti  berjaya di dalam seminar-seminar anjuran Byond Success Sdn. Bhd sejak dari tahun 2015 lagi.

Kisah jatuh bangun serta kejayaan beliau pernah mendapat liputan di Berita Utama TV3, Nasi Lemak Kopi O TV9, Astro Awani, Harian Metro, Bernama TV, Ikim Fm, Selamat Pagi Malaysia, Mingguan Wanita dan program Feel Good Show NTV7.

Kejayaan beliau mencapai RM1 Juta pertama dalam tempoh 9 bulan menjadi inspirasi ramai usahawan dan ditemuramah oleh media TV3 dan TV9.

Pada tahun 2019, beliau dianugerahkan Platinum Business Award oleh SME Association of Malaysia yang mana penganugerahan ini perlu mencukupi beberapa kriteria dan dinilai oleh panel professional. 

Beliau merupakan Certified HRDF Trainer, mendapat pensijilan Latihan ISO 9001:2008 dan merupakan Certified NLP Master Practiotioner yang ditauliahkan oleh National Federation of NLP (NFNLP), USA.

Beliau juga merupakan pelajar terbaik keseluruhan (Chancellor Award) dan di anugerahkan ‘Pelajar Terbaik’ ketika menerima Ijazah Sarjana Muda Pengurusan Perniagaan di Universiti Tun Abdul Razak pada tahun 2012.

Tanggal 22 Mei 2022, merupakan tarikh bermakna buat beliau kerana telah berjaya menamatkan pengajian di peringkat “Master” di Universiti Teknologi Malaysia (UTM) dan kini sedang menyambung pengajian ke peringkat PhD di Universiti yang sama.

BAGAIMANA SEminar 'ONLINE' DIKENDALIKAN?

Seminar Urus Bisnes ini akan disampaikan secara Live menerusi platform ZOOM Online. Anda boleh akses seminar secara Online menggunakan laptop, desktop, tablet atau smartphone di mana-mana sahaja anda berada. Asalkan ada akses internet yang baik.

Boleh gunakan fungsi chat’ untuk berinteraksi dengan Tuan Abdul Basit semasa seminar berlangsung. Selain itu, nota-nota berimpak tinggi akan disampaikan secara ‘live screen, notes & exclusive presentation‘ khas untuk anda.

APA KATA MEREKA YANG TELAH HADIR?

Baca feedback dan perkongsian perasaan mereka yang pernah hadir ke seminar The Game Changer (TGC)

OUR SUCCESS STORY

Tonton kisah inspirasi serta kejayaan antara jenama-jenama besar yang sudah berjaya kami bimbing dan bantu dalam bisnes.

INDUSTRI: TRADING / CAR DEALER

“Daripada RM9 Juta Meroket Sales Ke RM30 Juta, Bagi 5 Bulan Pertama Tahun 2022”

Setelah dah belajar ilmu bisnes di BYOND, Alhamdulillah sangat banyak perubahan besar yang telah berlaku dalam bisnes beliau.

Lima bulan pertama tahun 2021 beliau cuma berjaya mencapai sales RM9 Juta, dan kini lima bulan pertama tahun 2022 beliau meroket sales sehingga RM30 Juta.

Kalau dahulu beliau cuma ada 4 orang team sahaja, kini sudah grow ke 8 orang team.

Haji Zuhairi, Rasniaga Sdn Bhd

INDUSTRI: TRADING / Gadjet

“Rahsia Sales Naik Mencanak Hampir 3x Ganda Sehingga Capai RM10 Juta Dengan Sales Booster Technique”

Sebelum join program anjuran BYOND, sales bisnes beliau cuma RM2.7 Juta pada tahun 2020.

Alhamdulillah, selepas belajar Sales Booster Technique dan dibimbing secara dekat dengan BYOND. Pada tahun lepas (2021) sales bisnes beliau mencanak naik ke RM10.4 Juta.

Dahulu Tuan Danial cuma ada 2 orang sahaja team sales, iaitu beliau sendiri dan seorang lagi staf.

Selepas dah belajar ilmu “Hire” & ilmu “HUMAN” di BYOND, kini beliau sudah mempunyai 5 orang team sales yang sangat komited dan total team beliau pada tahun 2021 ialah 11 orang.

Danial, Dudi’s Group Sdn Bhd

INDUSTRI: Makanan / Restoran

“Sales Restoran Naik 50% Selepas Belajar & Perkemaskan Pengurusan Bisnes Dengan BYOND”

Antara faktor sales bisnes restoran beliau berjaya naik sehingga 50% berbanding sebelumnya ialah teknik “3 Benua“.

Teknik 3 Benua ini kami telah ajarkan kepada ramai student yang hadir ke seminar BYOND dan alhamdulillah, teknik ini terbukti mampu menaikkan sales bisnes dengan betul.

Selain itu juga, pengurusan bisnes adalah sangat penting supaya bisnes anda mampu berkembang dengan efisien.

Tak semestinya ada ramai staf, ada banyak kerusi meja untuk pelanggan datang ke restoran akan menjamin sales yang banyak.

Sharisa, Mama Nor Yong Tau Foo

INDUSTRI: Trading / PRODUK

“Dahulu Cash Reserve Cuma RM50 Ribu Je, Kini Dah Meningkat Ke RM200 Ribu Bila Tahu Ilmu Divide & Conquer”

Bila boss dan tim menuntut ilmu bersama-sama. Perkara ini yang akan membuatkan tim anda mempunyai mindset yang sama untuk capai apa matlamat syarikat.

Hasilnya, tempoh 5 bulan pertama tahun 2021 beliau hanya capai lebih RM700 Ribu sales, manakala 5 bulan pertama tahun 2022 sales beliau meningkat ke RM1 Juta.

Di BYOND kami sangat yakin dengan ilmu “Divide & Conquer” yang kami ajarkan. Dan ilmu ini terbukti apabila sebelum join BYOND, cash reserve beliau cuma RM50 Ribu sahaja. Kini selepas dah join BYOND, beliau mampu bina RM200 Ribu cash reserve.

– Hafizah Yusof, TotsNFun

INDUSTRI: FESYEN / PRODUK
“Selepas Dah Belajar Dengan BYOND, Dalam Masa 2 Bulan Je Dah Capai RM1 Juta”

Alhamdulillah, selepas dah belajar dan faham ilmu “Sales Booster Technique”, sales bisnes beliau semakin meningkat.

Kalau dahulu 2 bulan pada tahun 2021 sales cuma RM169 Ribu je, kini 2 bulan pertama tahun 2022 sales dah capai RM1 Juta.

– Nur Izzaty, Gerobok Gaga

INDUSTRI: Kecantikan / kosmetik

“Cash Reserve Meningkat Dari RM90 Ribu Ke RM800 Ribu Selepas Apply Strategi Divide & Conquer”

Kalau dahulu beliau menghadapi masalah dalam pengurusan bisnes yang menyebabkan bisnes beliau stuck.
Alhamdulilah, selepas dah belajar dan dibimbing oleh BYOND dalam bisnes.

Kini bisnes beliau semakin berkembang dan antara pencapaian terbesar beliau berjaya buat cash reserve RM800 Ribu daripada sebelum join BYOND cuma RM90 Ribu sahaja.

– Siti Balqis, Meribelle Cosmetics

INDUSTRI: Pendidikan / Kelas Mengaji

“Selepas Apply Teknik Divide & Conquer, sekarang cash reserve RM1.49 Juta”

Sebelum join program BYOND, beliau menghadapi banyak masalah dalam bisnes.

Antaranya ialah, masalah pengurusan manusia, masalah pengurusan kewangan dan juga simpanan syarikat kosong.

Alhamdulillah, selepas dah belajar ilmu bisnes di BYOND. Kini pengurusan bisnes beliau semakin bagus.

Kalau dahulu cash reserve ni cuma angan-angan sahaja bagi beliau, tetapi kini selepas dah belajar ilmu “Divide & Conquer” dan mula apply teknik tersebut.

Daripada cash reserve kosong, kini sudah mempunyai RM1.49 Juta cash reserve.

– Md Akmal, Nadi Quranic Learning Centre

JENAMA BESAR YANG TELAH KAMI BANTU

LEBIH 70,000++ PEMILIK BISNES TELAH DIBIMBING OLEH BYOND SEJAK 2015

Tiket VVIP Bernilai Sehingga RM14,885 Akan Jadi Milik Anda, Pada Harga Promo Seperti Yang Ditawarkan.

#BONUS 1: 1x E-Workbook seminar Urus bisnes (Bernilai RM97)

Free E-Workbook Eksklusif Seminar Urus Bisnes (SUB) Khas Untuk Melancarkan Lagi Proses Pembelajaran Anda Semasa seminar berlangsung.

Nota-Nota seminar anda akan lebih tersusun dan nampak lebih kemas dengan adanya e-Workbook ini.

E-Workbook seminar ini juga akan membantu anda memahami setiap susunan modul dalam seminar nanti dengan sangat tersusun.

#BONUS 2: 1x Sesi Khas 2 Jam Online Group Coaching + Rakaman (Bernilai RM6,997)

Sesi eksklusif coaching bersama Tuan Abdul Basit ini akan berlangsung selama 2 jam dan anda berpeluang untuk mengajukan sebarang soalan berkenaan bisnes .

Yang menariknya, anda bukan sahaja berpeluang untuk dapat jawapan bagi masalah yang anda hadapi, tetapi anda juga boleh belajar daripada masalah yang dihadapi oleh usahawan yang lain semasa sesi sedang berlangsung secara live.

Info Sesi Group Coaching

Tarikh: 16 Feb 2023 (Khamis)
Masa: 10.00am - 12.00pm
Platform: ZOOM

Rakaman sesi coaching akan diberikan dalam masa 2-3 hari selepas sesi tamat.

#BONUS 3: 4x Video Premium Board Of Advisors (BOA) BYOND (Bernilai RM1,997)

Video 1: Tuan Malik Hairuddin (CEO, Byond Group)

-Lajukan SALES Dengan Teknik MARKETING Yang Betul (Durasi 1 jam 14 min)

Video 2: Tuan Farhan Johari (COO, Byond Group)

-Tambah MASA Dan AUTOMATEkan Syarikat Dengan SOP Yang Praktikal (Durasi 1 jam 15 min)

Video 3: Video 2: Tuan Azli Mohamad (CFO, Byond Group)

-Gandakan SIMPANAN Dengan Strategi “Divide & Conquer” (Durasi 1 jam)

Video 4: Tuan Abdul Basit (Chairman, Byond Group)

-KEMBANGkan Bisnes 3x Ganda Dengan “Byond Business Blueprint” (Durasi 1 jam 6 min)

#BONUS 4: 20x Video Tips & Strategi Bisnes (Bernilai RM1,597)

Video 1: Persediaan Enterprise Ke Sdn Bhd (Duration 3:20)

Video 2: strategi disebalik penetapan harga (Duration 3:59)

Video 3: jenis funnel dalam bisnes (Duration 4:53)

Video 4: 5 exit plan dalam bisnes (Duration 5:01)

Video 5: cara boost mindset pasukan (Duration 4:21)

Video 6: kriteria hR berkualiti (Duration 3:28)

Video 7: 5 punca bisnes lingkup (Duration 3:48)

Video 8: filing - sSM lHDN (Siri 1) (Duration 4:11)

Video 9: Caruman wajib dalam bisnes (HRDF) (Duration 2:35)

Video 10: Caruman Wajib Dalam Bisnes (SIP) (Duration 2:46)

Video 11: 6 Sebab Usahawan Perlukan Report (Duration 4:46)

Video 12: Ketahui Bajet Pemasaran yang sesuai (Duration 6:33)

Video 13: Cara Kira Keuntungan Syarikat (Duration 4:29)

Video 14: Pilih team pemasaran dengan betul (Duration 4:10)

Video 15: Strategi Setup Bisnes Baru (Duration 3:34)

Video 16: Dunia Content - Tips Content Viral (Duration 2:51)

Video 17: Financial Anxiety Dalam Bisnes (Duration 4:50)

Video 18: Cara Naikkan Profit (Duration 3:13)

Video 19: Teknik Bina Testimoni (Duration 4:12)

Video 20: Tips Close Sales (Duration 3:43)

#BONUS 5: 4x Buku Fizikal (Bernilai RM200)

Buku eksklusif terbitan Byond yang telah ditulis oleh 4 orang Board Of Advisors (BOA) yang mempunyai kepakaran di dalam bidang masing-masing.

Buku 1: 6 Roda Pengurusan - Sistem Bina Legasi Bisnes

Buku 2: Mazhab Pemasaran Maliki

Buku 3: NLP For Leaders

Buku 4: Tax Expert - 10 Strategi Urus Cukai Gaya Expert

*Tiada sebarang penghantaran bagi luar Malaysia

*Buku akan pos terus ke rumah anda

money back guarantee

Jika anda sudah hadir ke seminar, belajar ilmu dan lakukan tindakan dengan ilmu yang telah kami kongsikan tetapi tiada sebarang perubahan dalam masa 30 hari, kami sedia pulangkan wang anda semula tanpa banyak soal.

 

Dengan syarat, anda beri kami review apa tindakan yang anda telah lakukan selepas pulang daripada seminar.

Kami menerima bayaran seperti dibawah:

Isi borang ini untuk daftar sekarang

F.A.Q

▶️ Jika anda ialah pemilik bisnes, tidak kira apa jua niche bisnes yang anda jalankan. Anda sesuai untuk sertai seminar ini.
▶️ Seminar Urus Bisnes (SUB) akan berlangsung secara “Online” sahaja melalui platform ZOOM.
▶️ Seminar ini kami akan kongsikan “11 Modul” yang merangkumi aspek Sales, Pekerja dan Kewangan.

▶️ Boleh mendaftar sekiranya ada visa atau Mastercard.

▶️ Sekiranya ada masalah untuk mendaftar, boleh whatsapp team kami segera.

▶️ Sekiranya kurang mahir mendaftar secara online, team kami boleh bantu pendaftaran anda. Whatsapp team kami segera.

Perlukan Bantuan & SOALAN?

Jika perlukan bantuan atau sebarang soalan. Boleh terus berhubung dengan pegawai khidmat pelanggan kami.

012 297 2644 (Cik Ana)

© Byond Success Sdn Bhd (1113174-U) Copyright 2023. All Rights Reserved.

DISCLAMER: Seminar Urus Bisnes ini direka bagi membimbing peserta untuk belajar bagaimana untuk mencapai kejayaan dalam bisnes. Walaupun usaha sebaiknya telah diambil untuk mengekalkan Privasi Pelanggan, Seminar Urus Bisnes tidak memberikan jaminan dalam hal ini untuk segala maklumat yang dikomunikasikan oleh dan antara peserta dalam program ini. Kejayaan peserta juga merupakan hasil daripada beberapa faktor termasuklah bimbingan berterusan, ilmu pengetahuan, motivasi, niat peribadi, sikap, ketekunan, kerja keras dan tekad.

This site is not a part of the Facebook website or Facebook Inc. Additionally, This site is NOT endorsed by Facebook in any way. FACEBOOK is a trademark of FACEBOOK, Inc.